Vælg en side

Tørdragt eller ej ..?

15. juli 2020

Jeg har det bedst i en våddragt – og gerne en 3 mm, så den ikke er for tyk. Det betyder jo så også, at vandet jeg dykker i er dejligt varmt 🙂

Nu i 2020 ramte Corona, og alle rejseplaner blev med ét sat på hold. Det betød også et farvel til dykning i varmt vand, og skulle jeg i vandet i år, så stod den enten på våddragt eller tørdragt. Jeg har våddragt i 7 mm, så jeg kan egentlig godt dykke herhjemme, så længe det ikke er vintermånederne. Jeg fik mulighed for at låne en tørdragt og få det prøvet af. Det er jo lidt anderledes end en våddragt – men den komfort du giver afkald på i forhold til en tynd våddragt, kommer igen, når man bare kan tage dragten af efter et dyk, og være helt tør. 

Mit første dyk i tørdragt gik nogenlunde – jeg var udfordret af, at der er luft i dragten, som kan flytte sig rundt. Og når luften flytter sig ned i fødderne, giver det et problem med at ligge ordenligt i vandet. Jeg havde et par gange, hvor fødderne var øverst, så det skal lige trænes lidt. Nu håber jeg at få nogle dyk hen over sommeren, og blive fortrolig med at dykke i tørdragt, og så ender det jo nok med, at jeg må investere i min egen dragt. 

Tørdragt